Viser 1 - 100 of 585 varer

Spisestuemøbler

Hos Sweet Home ved vi, at spisestuen er en af de vigtigste rum i hjemmet. Det er oftest samlingsstedet for familie og venner, hvor man tilbringer mange timer. Derfor spiller indretningen en stor rolle i din boligs samlede udseende samt, hvor tilpas du føler dig i rummet. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i spisestuen og, at du sidder behageligt. Det har vi nemlig lagt stor vægt på hos Sweet Home.

Vi har et bredt sortiment af alt godt til din spisestue. Vi har alt fra sofaer og spiseborde til barborde, vitriner og lænestole samt meget mere! Du kan bladre igennem vores side for at få inspiration til møbler, ellers kan du specificere søgningen vha. menuen til venstre for produkterne.  

Med over 600 produkter til spisestuen har vi til lidt og hvert, men vigtigst af alt, har de alle sammen det tilfælles, at det er fantastisk kvalitet til fornuftige priser på tværs af kategorierne.

Spørgsmål?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores spisestuemøbler eller, hvis der er andet, du er i tvivl om. Vores søde og erfarne personale vil rigtig gerne hjælpe dig på rette kurs. Du kan ringe til os på tel: (+299) 34 21 00 eller komme forbi vores butik, inden for vores åbningstider, så vi personligt kan rådgive dig. Det er også muligt at kontakte os over mail her.

© Copyright - 2016 sweethome.gl