Kundeservice

 • Jan Køhler

  Adm. direktør
  Jan er direktør og sørger for, at Sweet Home i sin helhed kører på skinner. Det betyder, at Jan har mange forskellige arbejdsopgaver, men han tager sig typisk af mange af erhvervsopgaverne, hvor han kan udnytte sin store erfaring inden for gulve og gardiner.
 • Lisbeth Meinche

  Butiksleder
  Lisbeth er daglig leder i butikken og sørger for, at dagens opgaver og udfordringer bliver løst. Hun er specialist i senge, og kan med hendes mange års erfaring med garanti hjælpe dig til den bedste nattesøvn. Lisbeth har også stort kendskab til butikkens øvrige sortiment.
 • Jens Peter Jakobsen

  Sælger & Lageransvarlig
  Jens Peter er en sand all-around mand. Han kan og ved lidt af det hele. Til daglig arbejder han som både sælger, men har også rollen som lageransvarlig. Jens Peter kan hjælpe dig med alt, men han har en helt særlig viden inden for møbler og boligtekstiler.
 • Alyona Køhler

  Syreske 
  Brænder du inde med din egen idé til dine nye gardiner, borddug eller en helt tredje syopgave? Alyona er en meget dygtig syerske, der kan hjælpe dig med alle former for syopgaver. Hendes speciale er gardiner, møbelpolstring og reparation af bådkalecher.
 • Jens Mikkelsen

  Gulvlægger
  Har du lige købt nyt gulv, men har brug for hjælp til at lægge det? Jens har mange års erfaring som gulvlægger og montering af alle typer af gulve. Med Jens som gulvlægger er du garanteret et flot resultat – uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Efterlad en besked

Bekræft venligst at du ikke er en robot

Adresse

Pukuffik 2b (v/Forbrændingen)
3905 Nuussuaq
Grønland

Åbningstider
Sweet Home
Greenland

Mandag - Torsdag Kl. 10.00 - 17.30
Fredag Kl. 10-18
Lørdag Kl. 10-14
1. Søndag i måneden Kl. 12-16

© Copyright - 2016 sweethome.gl