Viser 1 - 2 of 2 varer

Gardiner

Gardiner er en vigtig faktor i indretningen af dit hjem, der skal pryde dit hjem i mange år. Det er derfor vigtigt, at vælge det rette gardin, samt det du synes er bedst, så det kan komplimentere din boligsstil på bedst mulig vis. 

De forskellige typer gardiner

Vi har et stort udvalg af forskellige typer gardiner til forskellige behov.

Skal du f.eks. have et gardin til soveværelset, er der rigtig mange, der vælger et mørklæggende gardin for fuldstændig at lukke solen ude, så man kan sikre sig en kvalitetssøvn, hvor solen ikke er til gene for ens søvn.
På den måde er man frisk og klar til at tage imod næste dags udfordringer. 

Skal du derimod bruge et gardin til stuen, er det måske ikke nødvendigt at fuldstændig skærme solen af, alt efter personlig smag, men i stedet anvende en af vores mange andre løsninger som f.eks. et rulle-, lamel,- lift- eller plissegardin.

Derudover har vi også persienner, hvor det er muligt at regulere lysindfaldet. Vi har mange forskellige muligheder, så vi sørger for at dække lige præcist dit behov. 

 

Kontakt os

I Sweet Home har vi mange års erfaring og stor viden inden for gardiner. Hvis du har nogle spørgsmål, eller er der noget, du er i tvivl omkring, er du altid velkommen til at tage kontakt til os via telefon her: +299 34 21 00.

Det er også muligt at kontakte os over mail her, ellers kan du komme forbi vores butik inden for vores åbningstider, så vil vores søde personale hjælpe dig af med dine spørgsmål. 


EFTERLAD EN BESKED

Ring til os: +299342100 +299 342100

© Copyright - 2016 sweethome.gl