11/01/2017

VI MATCHER ALTID
BILLIGSTE PRIS BÅDE
I BUTIK OG PÅ NETTET
HVER GANG.

Hos Sweet Home ligger vi stor vægt på god kvalitet, super kundeservice & den rigtige pris. Derfor indfører vi prismatch på alle vores varer fra 1-1-2017.

Der er ingen grund til at surfe rundt på nettet eller i andre butikker – Hos Sweet Home gør vi det for dig, vi ajourfører os altid med markedet, og justerer vores priser efter det! På den måde sikrer du dig at du kan handle lokalt i hele Grønlands bolighus.

HVAD BETYDER PRISMATCH?

Prismatch betyder helt simpelt, at hvis du finder den samme varer et andet sted på nettet eller i en butik, så matcher vi prisen på varen – Hver gang! Prismatch gælder på alle dansk eller grønlandsk ejede webshops og gælder den aktuelle netpris på handelstidspunktet.

SKULLE UHELDET VÆRE UDE?

Skulle du mod forventning finde en varer billigere andetsteds, så står vi klar! Sådan gør du, medbring eller send blot dokumentation i form af katalog, et print af en hjemmeside – eller tilbudsannonce. Kom ned i butikken på Pukiffik 2b eller send os en mail på: kundeservice@sweethome.gl

OBS! Sweet Home prismatch gælder både fysiske butikker og webshops i Grønland og Danmark

*Hvis varen findes billigere i Danmark, ligges fragt, forsikring og håndtering oven i den danske pris

Det med småt – som vi har gjort stort

Vores prismatch kan indløses i vores butik eller via mail. Vi tager forbehold for trykfejl hos vores konkurrenter. Vi matcher prisen på den udbudte pris i danske og grønlandske butikker og webshops. Dvs. Butikker registereret med dansk CVR nummer. Vores prismatch gælder dog ikke for specielfremstillede varer eller individuelt forhandlede priser. Prismatch gælder kun privat og ikke engrossalg.

© Copyright - 2016 sweethome.gl