Velkommen til

sweethome.gl

Glæd dig! Vi har nemlig samlet hele vores spændende og store sortiment her på hjemmesiden. Det betyder, at du kan gå på opdagelse i Grønlands førende møbelvarehus hjemmefra sofaen. I webshoppen kan du finde alt lige fra sovesofaer til plankegulv og bademåtter, og vi er sikre på, at du finder den helt rigtige vare til en god pris her på siden.

Skulle du fare vild, er du mere end velkommen til at kontakte vores grønlandske kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig. 

Faguddanet personale

Er du i tvivl, om du har fundet den rigtige vare? Eller vil du blot gerne have en ekspertvurdering, inden du foretager dit køb?

Vores personale går op i deres arbejde og deres fagområde. De er alle faguddannede, og du vil altid kunne søge professionel hjælp hos dem i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden. Skriv eller ring til os – vi sidder klar for at hjælpe dig!

Kunden i centrum

Vi er ikke helt som andre møbelvarehuse.

Hos Sweet Home Garant får du nemlig en helt særlig service, hvor det altid er dig – kunden – der er i centrum. Det er det, vi lever af, og det er noget, vi er stolte af.
Du vil derfor altid kunne finde fagpersoner blandt vores personale, som kan give dig de bedste råd – både her i webshoppen og i vores fysiske butikker.
Vi har også sørget for, at du i vores sortiment kun vil finde kvalitetsmøbler med en lang levetid – alt sammen til fornuftige priser.
Vores seks punkter sikrer desuden, at dine varer altid kommer sikkert i hus: 

  • Track and trace 
  • Pakkeforsikring 
  • Gratis fragt ved køb over 5.000 kr. 
  • Ekstra emballering 
  • Grønlandsk kundeservice 
  • Ingen ekstra gebyrer

Såfremt du ikke kan finde, hvad du søger, eller har andre spørgsmål, skal du være

velkommen til at kontakte vores grønlandske kundeservice. Du finder kontaktinformationerneunder fanen kontakt.


Sweet Home GER nr. 12308566

OBS: Ved levering til andre lande end Grønland, vil der kunne forekomme ekstra omkostninger ved fragt og skatter.

© Copyright - 2016 sweethome.gl