31/10/2016

KØKKEN

SKAL DU HAVE NYT KØKKEN?

Lyden af svitsende smør på panden og duften af krydderier, der spreder sig i rummet. Elsker du også at lave mad? Så fortjener du at gøre det i et nyt køkken, der matcher både stil og behov.

Hos Sweet Home Garant kan du nu købe komplette køkkenløsninger inklusiv alle hvidevarer eller sammensætte dit helt eget drømmekøkken, så det bliver lige nøjagtigt som du altid har forestillet dig - både ud fra funktionalitet og nutidens tendenser. 

Det skal være en fornøjelse at lave mad

Køkkenet er det eneste rum, hvor hele familien med garanti samles. Her tager nemlig selv den mest sky teenager plads og mere eller mindre del i arbejdet, for vi skal jo som bekendt alle have mad.

Meget tid bliver også brugt på at forberede, tilberede mad og ikke mindst sludre i køkkenet, så det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas i rummet.

Et lækkert og funktionelt køkken spiller nemlig en afgørende rolle for, om det bliver en fornøjelse eller fiasko at stå for madlavningen i hjemmet.

 

Inspiration fra retro stilen samt den minimalistiske stil i vores køkkenløsninger

Har du allerede et billede af, hvordan dit drømmekøkken skal se ud, kan du selv sammensætte det med de bedste materialer og produkter på markedet.

RETRO I ET MODERNE MADUNIVERS

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på et nyt køkken kan variere meget ud fra, hvilket slags køkken man vælger samt, hvilken materialer og ekstra udstyr, der medfølger. Hos Sweet Home får du altid en skarp pris på din forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til vores køkkenkonsulent ved at ligge en besked her eller ringe til os på tel: (+299) 34 21 00. Du kan også komme forbi vores butik, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig i mål med dit projekt.

RETRO I ET MODERNE MADUNIVERS

I vores brede sortiment kan du finde et nyt køkken, der passer til din stil, behov og ikke mindst budget. Fælles for alle vores køkkener er, at det er god kvalitet og lækkert design, der vil skabe glæde i mange år frem.

 

Skal vi samle og installere dit nye køkken?

Hos Sweet Home Garant er kunderne i fokus. Derfor giver vi dig ikke bare de bedste råd og vejledning, når du køber et nyt køkken hos os – vi hjælper dig også med at samle og montere det hele, hvis du ønsker det.

Kontakt en af vores medarbejdere, hvis du har brug for hjælp til at montere dit køkken eller blot har spørgsmål i forbindelse med dit køkkenprojekt.

BOOK TID MED VORES KØKKENKONSULENT

Vi rådgiver både personligt og over telefonen - så kontakt os uanset hvor i landet du bor

KONTAKT OS

ALTID KUNDEN I FOKUS

Vi har altid vores kunde i fokus, og med vores kvalitetssikring er du garanteret den bedste oplevelse i hele processen. Fra indledende møde til montering og kvalitetstjekket


EFTERLAD EN BESKED

Ring til os: +299342100 +299 342100

© Copyright - 2016 sweethome.gl