Handelsbetingelser Sweethome.gl


Generelle oplysninger

Juridisk navn: Sweet Home Garant A/S

GER NR: 12308566

Pukuffik 2b (v/Forbrændingen)

3905 Nuussuaq

Grønland

Mail: jan@sweethome.gl

Telefon: +299 342100 

Handelsbetingelserne gælder for alle ordre og leverancer fra Sweet Home leveret i Grønland

Ordrebekræftelse 

Når du har købt en vare, modtager du straks en kvittering pr. e-mail. Ordrebekræftelsen fremsendes straks vi har behandlet din ordre og indeholder blandt andet et ordrenummer, kundens navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse, en oversigt over de bestilte varer. Udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation.

 

Priser

Priser er dagspriser i danske kroner (DKK), og de er altid inklusiv skibsfragt til Nuuk, Grønland. Gælder kun ved køb over 5000 kr. ellers tilføjes 250 kr. på din ordrer

Fakturaer

Faktura fremsendes når varen står klar til levering

Særligt vedrørende transportskade

Ved levering underskrives der for modtagelse og for at varen er modtaget uden synlige skader. Er emballagen ikke intakt, skal dette noteres på fragtbrevet og du skal som kunde undersøge om selve varen er skadet. Så vidt muligt skal der tages billeder af varen. Det er vigtigt at billederne er tydelige. Skaden skal gerne være fotograferet tæt på og fra afstand, så det er muligt at vurdere hvor produktet er skadet. Derudover vil vi gerne have et billede af den label som er klistret på varens emballage. Billeder af emballagens stand er ligeledes en god ide. Billeddokumentationen skal sendes til kundeservice@sweethome.gl

 

Leveringstid

Ved bestilling af varer som lagerføres kan dette under normale omstændigheder leveres indenfor 1-2 arbejdsdage eller efter nærmere aftale i Nuuk, ved øvrige byer kan der forekomme længere leveringstid. Skaffevarer kan forventes en leveringstid på mellem 26-59 dage.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kundeservice@sweethome.gl. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer, der returneres, bør ledsages af enten ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 950,00 m3 + evt. gebyr.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Sweet Home Garant A/S

Pukuffik 2b (v/Forbrændingen)

3905 Nuussuaq

Grønland

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

RETURNERING 

Returnering af varer, som er behæftet med fejl eller mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller omlevering, sker for Sweet Home’s regning. I forbindelse med returneringen skal kunden oplyse Sweet Home om, hvori fejlen eller manglen består.

REPARATION OG OMLEVERING

Såfremt varen viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager Sweet Home sig at udbedre sådanne fejl og mangler inden for rimelig tid. Hvis det viser sig ikke at være muligt - eller det ikke af Sweet Home skønnes hensigtsmæssigt – at reparere varen, påtager Sweet Home sig i stedet at levere en ny fejlfri vare efter modtagelsen af den defekte vare. Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig, refunderer Sweet Home i stedet købesummen. Kunden kan ligeledes henvende sig i Sweet Home og kan ved fremvisning af ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation få varen repareret eller ombyttet.

 

Betaling og Sikkerhed

Du kan betale med følgende betalingskort:

  • Dankort

  • VISA/Dankort

  • VISA

  • Dansk Eurocard/Mastercard

Beløbet trækkes først på kundens konto, når varen er afsendt. Det debiterede beløb vil fremgå af kundens konto.

Kunden kan også vælge bankoverførsel til vores konto i Grønlandsbanken:

Reg. nr.: 6471

Konto nr.: 1666875

eller vor konto i Banknordik:

Reg. nr.: 8120

Konto nr.: 3386287 - Ved betaling via bankoverførsel er kunden ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Her mærkes indbetaling med kunde nr. og faktura nr. 

Sweet Home krypterer alle kundens kortoplysninger med SSL-protokollen (Secure Sockets Layer), således at kundens oplysninger beskyttes mod uvedkommende interesser under transaktionen med NETS. Det bemærkes, at Sweet Home anvendelse af SSL-protokollen opfylder alle sikkerhedskrav, som stilles af NETS.

Når der afgives ordre via Sweet Home reserveres betalingen, og trækkes fra kunden, når ordren afsendes fysisk fra lager.

Oplysninger om kunden

Sweet Home behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Og bruges kun til intern brug og videregives ikke til tredjemand, men kan bruges til oplagring af cookies informationer til brug af Google Re-marketing. 

Personoplysningerne registreres hos Sweethome.gl og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Som registreret hos Sweet Home Garant A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (kundeservice@sweethome.gl).

 

Garanti

Der ydes 2 års Garanti på alle varer købt i Sweet Home. Enkelte produkter kan have længerer garantiforhold. Dette vil fremgå af varen. Ved at læse nedenstående gode råd igennem, forøger du produktets levetid.

GKlageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jan Køhler på jan@ Sweethome.gl. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 HANDELSBETINGELSERNE ER SENEST OPDATERET 08.09.2016

© Copyright - 2016 sweethome.gl