06/05/2015

ERHVERVSLØSNINGER

TOTALLØSNINGER MED SWEET HOME
- Både til privat og erhverv

Står du overfor en større renovering af din virksomhed? Eller er du måske i gang med at starte en helt ny arbejdsplads op, og har brug for hjælp til at skabe et velfungerende, motiverende og ikke mindst professionelt kontormiljø? Sweet Home Garant tilbyder totalentreprise til erhvervslivet, så du allerede fra start kan være et skridt foran dine konkurrenter.

Det eneste du skal gøre er at håndplukke komponenterne til din nye erhvervsløsning – så kommer vores dygtige medarbejdere og installerer det, og sørger for, at alt virker som det skal. Et samarbejde med lokale håndværkere over hele Grønland betyder, at vi kan tilbyde vores komplette erhvervsløsninger i hele landet.

Er du endnu ikke helt sikker på dit erhvervskoncept? Tøv ikke med at kontakte en af Sweet Home Garants medarbejdere, som kan hjælpe dig med at realisere dine indretningsdrømme og ideer. Ring til enhver tid og få en uforpligtende snak med Jan Køhler på telefon +299342191 eller skriv en mail på jan@sweethome.gl

MØBLER

Fra kontormøbler til sækkestole og spiseborde. Sweet Home Garant har det hele, når du skal indrette din nye virksomhed eller kontor. Se vores store udvalg af møbler her i webshoppen eller kig forbi butikken, hvor du kan blive inspireret og vejledt af vores faguddannede personale.
Forkæl for eksempel dine medarbejdere med en lænestol til pauserne eller skift de gamle, slidte kontorstole ud med et nyt sæt, som er behagelige at sidde i en HEL arbejdsdag.
Skal du have hjælp til at samle dele af eller hele dit nye møbelsortiment, står vi altid klar til at give en hånd med.

GULVE

Vi elsker gulve! Derfor tilbyder vi kun gulve, fliser og tæpper af bedste kvalitet til vores altid stærke priser. Udskift det gamle, slidte gulv eller tæppeværk på kontoret og giv arbejdspladsen et forfriskende pust.
Gå på opdagelse i vores webshop og find alt fra traditionelle trægulve til laminatgulve, plankegulve og væg til væg tæpper. Vi har også et stort udvalg af fliser, klinker, natursten og mosaik, hvis du er på jagt efter et råt og naturligt look.
Sweet Home Garant tilbyder naturligvis også vores totalløsning, når du køber gulve hos os. Det betyder, at vi gerne kommer og hjælper dig med at lægge gulvet, tilpasse tæpperne eller montere fliserne, når du har fundet noget spændende.

GARDINER

Endelig er gardiner vores sidste og tredje kerneområde. Gardiner er vigtige for et godt kontormiljø – vi ved jo alle, hvor irriterende skarpt lys kan være, når man arbejder foran en computer eller afholder et møde.

Hos Sweet Home Garant finder du mange forskellige gardiner og persienner, der hver især har et unikt design og niveau af afskærmning. Nogle foretrækker et mørkt arbejdsmiljø, mens andre ønsker at lade en masse lys sprede sig i lokalerne. For andre er en mellemting af disse det mest optimale.

Uanset hvad du foretrækker, kan du finde det i vores gardin sortiment. Er du i tvivl om, hvilke gardiner der kan opfylde dine behov, er du mere end velkommen til at kontakte en medarbejder, der kan vejlede dig og også gerne hjælper med monteringen.

Indretning af indkvartering/personaleboliger

Sweet Home Garant har et kæmpe sortiment af alt til hjemmet, derfor er vi også Grønlands bedste indenfor totalløsninger til personaleboliger. Vi kan servicere over helt landet og til alle typer boliger

Hos Sweet Home Garant finder du et bredt sortiment i alle prisklasser og vi kan sammensætte den bedste pakke til netop dit firmas behov. Vi leverer møbler, gulve, gardiner og alle typer boligtilbehør monteret og klar til brug!

© Copyright - 2016 sweethome.gl