31/10/2016

BADEVÆRELSE

Vidste du, at vi i gennemsnit bruger over to timer om ugen eller slående halvandet år på badeværelset i løbet af vores liv? Det kan altså betale sig at finde sig godt til rette i denne – for mange– livsnødvendige del af hjemmet.

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi nu sælger komplette løsninger til dit næste drømmebadeværelse her hos Sweet Home Garant.

Sammensæt dit eget nye badeværelse eller bliv inspireret af vores komplette badeværelse løsninger her i vores webshop eller i en af vores butikker.

Gå glad i bad
De fleste starter deres dag med et dejligt varmt bad. De fleste aflægger også badeværelset et besøg eller to i løbet af dagen, og endelig afslutter vi alle dagen foran spejlet med grimasser og tandbørsten i højre eller venstre hånd.

Badeværelse bliver altså hyppigt brugt, og det slider på rummet. Derfor er det ofte et rum, som fortjener en kærlig hånd efter nogle år. I Sweet Home Garant kan du nu finde alt til dit nye badeværelse – lige fra vaske til brusekabine og toiletter.

ROMANTIK OG FUNKTIONALITET

Vi har naturligvis sørget for at kunne tilbyde vores kunder samme brede sortiment og gode priser som i vores andre produktkategorier.

Det betyder, at du kan finde eller sammensætte nøjagtig det badeværelse, du altid har drømt om – uden du behøver at købe dig fattig eller gå på kompromis med kvaliteten. Find dit nye bad her.

Vi hjælper med monteringen

Har du travlt i hverdagen eller orker du bare ikke selv at montere dit nye bad eller badeværelse? Vores dygtige medarbejdere hjælper og guider dig ikke alene med at finde det rigtige bad – de kan også hjælpe dig med at installere det hele.

Det eneste du skal koncentrere dig om, er at finde det helt rigtige badeværelse til dit hjem, så kan du nyde synet af det nye rum nogle dage senere.

BOOK TID MED VORES BADKONSULENT

Vi rådgiver både personligt og over telefonen - så kontakt os uanset hvor i landet du bor

KONTAKT OS

ALTID KUNDEN I FOKUS

Vi har altid vores kunde i fokus, og med vores kvalitetssikring er du garanteret den bedste oplevelse i hele processen. Fra indledende møde til montering ogkvalitetstjekket

© Copyright - 2016 sweethome.gl