14/03/2017

GULVE

Sweet Home Garant har Grønlands største udvalg af gulve. Ikke bare klassiske trægulve og laminatgulve, men også designgulve, der tilbyder dig fremragende egenskaber. Du kan eksempelvis finde både støjreducerende gulve eller støddæmpende gulve, der er ekstra gode for ryg og led.

Kom og se hele udvalget eller gå på jagt her i netbutikken. Begge steder finder du et bredt udvalg, der imødekommer skarpe krav til både kvalitet og design.

Find dit nye gulv hos Sweet Home Garant – her får du det bedste resultat. 

Designgulve


Sweet Home Garant tilbyder denne helt nye kategori af moderne gulve for at give dig nogle nutidens bedste gulvløsninger. Alle gulve er lavet i kvalitetsmaterialer og overholder i det hele taget en række skarpe krav, før de kan kalde sig designgulve. Derfor kan du roligt regne med at se smukke, slidstærke og rengøringsvenlige gulve i denne kategori.

SE UDVALG HER

Trægulve


Et trægulv kan give et hvilket som helst hjem fantastisk karakter og udstråling. Uanset om du er til sildeben-look, lange eller korte brædder i klassiske snit eller mønstre, så hjælper Sweet Home Garant dig med at bringe naturens pragt ind i din bolig. Find det perfekte design i vores store udvalg.

SE UDVALG HER

Trapper


Trapper er oftest skræddersyet til det enkelte rum. Af samme årsag kan der naturligvis være forskel på dimensioner, form og farvenuancer. Til gengæld får du en lækker trappe, der komplementerer din bolig på smukkeste vis. Find en trappe med smukt design og praktiske egenskaber lige her.

SE UDVALG HER

Vådrum


Dit badeværelse hører til de vigtigste rum i hjemmet. Badeværelset stiler store krav til form og funktion, da vand og fugt er en naturlig del af miljøet. Hos Sweet Home Garant har vi rengøringsvenlige og flotte design til vådrum, hvor bådevinyl, fliser og mosaik kan anvendes uden kompromiser med hverken finesser eller praktiske forhold.

SE UDVALG HER

Kataloger


Tag et kig i et af vores mange inspirerende kataloger og brochurer. Få et overblik over alle dine mange muligheder med træ- og designgulve.

SE UDVALG HER

Gulve

Bredt udvalg i bedste kvalitet

Når der skal investeres i et nyt gulv, skal der tages stilling til mange overvejelser. Gulve hører til husets mere permanente indretningsløsninger, og derfor skal du naturligvis vælge et, du vil nyde synet af i mange år. Den type gulve finder du her hos Sweet Home Garant.

Du får dog mere end bare det flotte look, for hvad angår kvalitet, er vi også helt i top. Kvalitet er et gennemgående varemærke for hele vores sortiment, og du kan derfor fokusere på at vælge det flotteste udtryk til dit hjem – velvidende at dit kommende gulv både er flot og holdbart.

Grønlands største udvalg i trægulve

Hos Sweet Home Garant er vi stolte af vores sortiment i trægulve. Vi ved, at det kan være en proces med mange overvejelser, når der vælges nyt trægulv, så derfor har vi specialiseret os i at tilbyde dig de bedste løsninger. Vores løsninger indbefatter derfor ikke bare et smukt ydre, men også et utal af moderne funktioner, så gulvet ikke blot matcher din boligs design, men dit liv i hjemmet.
Vores personale er naturligvis dygtigt uddannet, så du møder et sandt ekspert-force i afdelingerne. Det gør det lettere for dig at finde det helt rigtige trægulv. Kom selv og hør mere.

Funktionelle designgulve

Det er ikke blot trægulve, der ligger vores hjerter nært. Vi har nemlig ligeledes specialiseret os i designgulve.
Designgulve er et udtryk for gulve, der er specialfremstillet med nye smarte produktionsmetoder og moderne materialer, hvilket sikrer gulvene en række fortrinlige egenskaber. Det gør det muligt at eksempelvis investere i et lyddæmpende akustikgulv. Et akustikgulv er fremstillet med en kerne i kork, hvilket absorberer meget af den lyd og larm, der kan forekomme i rummet fra trinstøj og almindeligt ophold.
Vi har også mange flotte laminatgulve og vinylgulve, som både giver funktionelle fordele i slidstærkt design. Faktisk er vi helt overbeviste om, at vi har det perfekte designgulv til dit hjem, da vi ikke bare tilbyder gulve med smarte egenskaber, men også forhandler dem i alt fra træ- eller sten look til friske og forførende farver.

Den bedste løsning venter dig

Hvis du skal bruge gulv til vådrum – bad og toilet – finder du det naturligvis også hos Sweet Home Garant. Vi tilbyder dig den fulde løsning til dit fremtidige gulv – uden du på nogen måde må gå på kompromis, bogstaveligt talt.
Vi fører også et spændende udvalg i trapper, som naturligvis kan leveres efter dine specialønsker, så det passer helt perfekt i dit hjem.
Vi glæder os til at møde dig i vores gulvafdeling, hvor vi hjælper dig med den helt rigtige løsning til dit hjem.

© Copyright - 2016 sweethome.gl